0741-050-865

Cauzele cancerului de esofag sunt aproximativ aceleaşi pentru cancerul de stomac, datorită continuităţii anatomo- fiziologice între aceste două organe şi identităţii între agenţii iritanţi.

Cercetările realizate de Stemmermann, arată că japonezii sunt, în ţara lor, principalele victime ale cancerului de stomac, dar prezintă un indice scăzut al frecvenţei cancerului de colon.

Oricum, când migrează în Statele Unite, are loc un fapt surprinzător: cancerul de stomac se diminuează şi cancerul de colon îşi măreşte frecvenţa.

Explicaţia acestui fenomen a fost găsită în obiceiurile alimentare:

În Japonia, consumul de peşte afumat şi sărat este foarte ridicat. Combinaţia de nitraţi conţinuţi în peşte cu aminele tubului digestiv, duce la formarea de nitrosamine, compuşi cu un înalt indice cancerigen.

Japonezii stabiliţi în Statele Unite, de la prima generaţie au adoptat obiceiurile alimentare americane, substituind peştele cu cărnuri şi alimente industrializate, lipsite de fibră. Această schimbare a favorizat creşterea cancerului de colon, datorită, între alţi factori, consumului scăzut de fibră.

Cea mai mare incidenţă de cancer gastric în zonele de coastă duce la ipoteza că dieta bogată în fructe de mare ar putea constitui un factor cauzal dietetic pentru boală.

Planează, de asemenea, serioase suspiciuni asupra relaţiei între anumite produse alimentare care irită mucoasa stomacului şi cancerul acestui organ.

Se evidenţiază cafeaua, alcoolul, alimente contaminate cu aflatoxină (prezentă în grăunţe mucegăite ca fasole şi migdale etc.) şi condimente ca ardeiul iute. Tutunul este, de asemenea, condamnat.

Între substanţele chimice asociate bolii merită citate sărurile de plumb şi fertilizanţii pe bază de nitraţi. Cărnurile şi conservele tratate cu nitraţi oferă un mare risc din cauza formării de nitrosamine în tubul digestiv.

Gastrita, polipoza gastrică, ulcerul gastro-duodenal, operaţia de stomac şi ereditatea, sunt factori posibili care predispun la cancer gastric.

Vitamina C, conţinută în alimente naturale ca fructe şi verdeţuri, ajută la inhibarea formării de nitrosamine în tubul digestiv, acţionând astfel în mod preventiv contra cancerului.

Naturiştii recomandă ca obicei preventiv, ca cel puţin de două ori pe săptămână să se înlocuiască o masă (cum ar fi micul dejun) cu suc de portocale (fără zahăr şi fără a se amesteca cu alt aliment).

Micoterapia (terapia cu ciuperci medicinale) este o metodă de tratare a dife­ri­telor boli cu ajutorul ciupercilor medi­cinale, folosită de mii de ani.  

Ciupercile sunt aliatele celor care vor să fie sănătoși.

Ciupercile medicinale sunt pe cale să producă o adevărată revoluţie în terapia unor afecţiuni din cele mai grave, cum ar fi cancerul, bolile autoimune, infecţiile virale, etc.

 

Cumpărare

Produse de ciuperci medicinale se pot achiziționa din Magazinul online DXN.

Clienții neînregistrați la DXN pot achiziționa produsele la preț de client.

Clienții înregistrați pot achiziționa toate produsele la prețul redus de distribuitor încă de la prima comandă.

Înregistrare

Pentru înregistrare trebuie completat Formularul de înregistrare și trebuie cumpărat produse de 100 PV. (Punctele Valorice sunt afișate deasupra prețului de client.)

La DXN nu sunt diferenţiaţi consumatorii de constructorii de reţea.

După înregistrare fiecare partener poate decide dacă rămâne la nivel de consumator, sau construiește și afacerea.

Pentru a rămâne în sistem  trebuie cumpărat un singur produs pe an.

Transport

Coletele sunt livrate de GLS curierat la adresa cumpărătorului in 24-48 ore.

Taxa de curierat este de 27 lei pentru comenzile mai mici de 400 lei. Pentru comenzile mai mari de 400 de lei transportul este gratuit.